Instalare contor gaze / contoare gaze - servicii profesioniste
Instalare contor gaz - servicii profesioniste la costuri avantajoase

  Societatea Adrax Construct Srl propune servicii de instalare contor gaz.


  Proprietarii de locuinte au obligatia de a masura cantitatile de gaze naturale exclusiv prin contoare de gaze certificate in conformitate cu reglementarile metrologice in vigoare la data instalarii.


  Reglementarile in vigoare nu permit montarea de contoare de gaze pasante, respectiv contoare de gaze suplimentare de apartament, cu mentinerea contorului comun de scara.


  Montarea unui contor de gaz individual presupune executarea unei lucrari de separare a instalatiei de alimentare cu gaze, prin instalarea unei noi coloane montante.


  In vederea realizarii lucrarii de separare a instalatiei de gaze si de montare a contorului individual de apartament trebuie depusa in prealabil o cerere la Distrigaz.


  Societatea Adrax Construct Srl este autorizata ISCIR pentru efectuarea operatiunilor de control si verificare sau montaj a instalatiilor de gaze.


  Adrax Construct Srl se ocupa de intreaga procedura in vederea intocmirii si avizarii proiectelor pentru instalatii gaze. Uitati de birocratie si apelati la profesionisti !