Adrax Instal Gaz SRL
CIF: 46813044
J40/17884/2022

Adrax Instal Servicii SRL
CIF: 41594440
J40/11648/2019

Adrax Instal SRL
INACTIV
J40/731/2016

ATENTIE !!!

PENTRU SIGURANTA DUMNEAVOASTRA APELATI DOAR LA SOCIETATI AUTORIZATE IN DOMENIUL GAZELOR NATURALE DE CATRE ANRE SOLICITAND FACTURI SI COPII DUPA AUTORIZATIILE DE PROIECTARE SI EXECUTIE.
NU colaboram cu asociatiile de locatari/proprietari in vederea efectuarii verificarii/reviziei la instalatia de gaze si montaj detector(senzor gaze) daca nu exista contorizare individuala pe fiecare apartament in parte

Conditii generale de executie a instalatiilor de utilizare gaze

Conditii generale de executie a instalatiilor de utilizare gaze

Lucrarile de instalatii gaze se impart in doua categorii:

- lucrari de racordare la sistemul de distributie (bransamente) - se executa pe domeniul public de catre societatea de distributie gaze (Distrigaz). In aces scop se inainteaza o cerere catre respectiva societate.

- lucrari de insatalatii interioare, pe proprietate pivata sau in condominium (bloc) - instalatii de utilizare gaze - pentru imobilele care au executat bransamentul stradal la sistemul de distributie.

Executia unei instalatii de utilizare gaze noi sau modificarea unei instalatii de gaze existente se executa numai de catre agenti economici autorizati de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE)
Executia sau modificarea instalatiilor de utilizare gaze se face dupa intocmirea de catre societatea autorizata ANRE a unui proiect si avizarea acestuia de catre societatea locala de distributie gaze (Distrigaz pentru Bucuresti)
dupa executia lucrarii, aceasta urmeaza sa fie receptionata de catre un reprezentant al societatii distribuitoare de gaze (Distrigaz), impreuna cu un reprezentant al societatii autorizate. In aceasta etapa se monteaza contorul de gaze in cazul instalatiilor noi.