Adrax Construct SRL
RO 17204978
J40/2149/2005

Adrax Instal SRL
35462533
J40/731/2016

ATENTIE !!!

PENTRU SIGURANTA DUMNEAVOASTRA APELATI DOAR LA SOCIETATI AUTORIZATE IN DOMENIUL GAZELOR NATURALE DE CATRE ANRE SOLICITAND FACTURI SI COPII DUPA AUTORIZATIILE DE PROIECTARE SI EXECUTIE.MENTIONAM CA FIRMA NOASTRA NU COLABOREAZA CU ALTE SITE-URI DIN DOMENIUL INSTALATIILOR.
NU colaboram cu asociatiile de locatari/proprietari in vederea efectuarii verificarii/reviziei la instalatia de gaze si montaj detector(senzor gaze) daca nu exista contorizare individuala pe fiecare apartament in parte

Instalatii gaze

Servicii Instalatii gaze

Adrax Construct SRL va ofera urmatoarele servicii de instalatii gaze: intocmire si avizare proiecte instalatie gaze, executie instalatie gaze, instalare senzor de gaze si verificare instalatie gaze in Bucuresti-Ilfov. Servicii complete de proiectare si executie instalatii de utilizare gaze, autorizat ANRE. Fara batai de cap, fara timp pierdut inutil din partea dumneavoastra. Comoditate, calitate, competenta la preturi accesibile!

Nu facem revizii si verificari la instalatii de gaze care au in componenta aparate cu tiraj natural (sobe, instant apa, convectoare)

Pachet proiectare si executie instalatie gaze

Pachet proiectare si executie instalatie gaze

Intocmire proiect, avizare, verificare proiect,receptie tehnica si executie instalatie gaze supraterana in limita a 10m cu maxim 2 consumatori (aragaz,cuptor,centrala etc.). La acest pret se adauga aproxiativ 50 lei/metru liniar de teava pentru ce depaseste primii 10 metri inclusi in pachet si 50 lei pentru fiecare consumator de gaz suplimentar in instalatie (aragaz,cuptor,centrala etc.). Taxa de punere in functiune perceputa de Distrigaz Sud Retele srl este de aproximativ 250 lei pentru persoane fizice si va fi platita de catre dumneavoastra inainte de programarea la punere in functiune a instalatiei.

Pret: 1650 lei

Pachet proiectare, avizare si verificare proiect instalatie gaze
Verificare instalatie utilizare gaze

Verificare instalatie utilizare gaze

Servicii de verificare instalatie gaze periodic (la cerere sau periodic la maxim 2 ani) , in Bucuresti si Ilfov. Cuprinde manopera de verificare cu detector automat de gaze si manopera de remediere a eventualelor defecte minore (in limita a 15 minute de manopera), intocmirea si depunerea formularelor la societatea de distributie gaze.

Pret: 150 lei

Revizie instalatie gaze

Revizie instalatie gaze

Lucrari de revizie instalatii gaze. Efectuare revizie instalatie de utilizare gaze periodica (la cerere,la instalatii care nu au functionat mai mult de 6 luni,in cazul pierderilor accidentale de gaz sau periodic la maxim 10 ani) . Cuprinde manopera revizie, intocmirea si depunerea formularelor la societatea de distributie gaze.

Pret: 250 lei

Instalare kit detectie gaze

Instalare kit detectie gaze

Instalare detector gaz marca Primatech

Pret montare kit detectie gaze (senzor+electrovana) in cadrul executarii intregii instalatii de gaze: 450 lei

Pret montare kit detectie (senzor+electrovana) individual: 700 lei

Pret incepand de la: 450 lei