Adrax Construct SRL
RO 17204978
J40/2149/2005

Adrax Instal SRL
35462533
J40/731/2016

ATENTIE !!!

PENTRU SIGURANTA DUMNEAVOASTRA APELATI DOAR LA SOCIETATI AUTORIZATE IN DOMENIUL GAZELOR NATURALE DE CATRE ANRE SOLICITAND FACTURI SI COPII DUPA AUTORIZATIILE DE PROIECTARE SI EXECUTIE.MENTIONAM CA FIRMA NOASTRA NU COLABOREAZA CU ALTE SITE-URI DIN DOMENIUL INSTALATIILOR.
NU colaboram cu asociatiile de locatari/proprietari in vederea efectuarii verificarii/reviziei la instalatia de gaze si montaj detector(senzor gaze) daca nu exista contorizare individuala pe fiecare apartament in parte

Intocmire documentatie debransare RADET

Intocmire documentatie debransare RADET

Pret: 2200 lei

Datorita birocratiei in continua crestere necesare acestui serviciu, momentan, Adrax Construct nu poate indeplini acest serviciu. Pentru detalii sau pentru indrumare va rugam sa ne contactati telefonic.

Serviciul oferit are ca scop obtinerea referatului tehnic pentru debransare RADET, si include intocmirea si depunerea documentatiei tehnice in vederea obtinerii referatului.

Nu cuprinde taxa RADET de depunere a documentatiei (cca 75 lei) si taxa RADET de debransare, care se calculeaza individual, pentru fiecare apartament (aproximativ 50 lei/radiator). Valoarea totala a taxelor este de aproximativ 800 lei.

Pret valabil doar in cadrul unui pachet complet de montaj instalatie gaze si centrala termica cu caloriferele aferente

Oferta este valabila in cazul in care exista alte apartamente debransate pe scara respectiva. In caz contrar pretul se majoreaza cu cca 100 lei pentru fiecare scara suplimentara a blocului.