Adrax Construct SRL
RO 17204978
J40/2149/2005

Adrax Instal SRL
35462533
J40/731/2016

ATENTIE !!!

PENTRU SIGURANTA DUMNEAVOASTRA APELATI DOAR LA SOCIETATI AUTORIZATE IN DOMENIUL GAZELOR NATURALE DE CATRE ANRE SOLICITAND FACTURI SI COPII DUPA AUTORIZATIILE DE PROIECTARE SI EXECUTIE.MENTIONAM CA FIRMA NOASTRA NU COLABOREAZA CU ALTE SITE-URI DIN DOMENIUL INSTALATIILOR.
NU colaboram cu asociatiile de locatari/proprietari in vederea efectuarii verificarii/reviziei la instalatia de gaze si montaj detector(senzor gaze) daca nu exista contorizare individuala pe fiecare apartament in parte

Pachet proiectare si executie instalatie gaze

Pachet proiectare si executie instalatie gaze

Pret: 1650 lei

Pachetul contine:
- intocmire si avizare proiect instalatie gaze
- executie instalatie gaze supraterana in limita a 10 metri liniari cu maxim 2 consumatori (aragaz,cuptor,centrala etc.). La acest pret se adauga aproxiativ  50 lei/metru liniar  de teava pentru ce depaseste primii 10 metri inclusi in pachet si 50 lei pentru fiecare consumator de gaz suplimentar in instalatie (aragaz,cupror,centrala etc.). Taxa de punere in functiune si eliberare acord acces emisa de Distrigaz Sud Retele srl este de aproximativ 250 lei pentru persoane fizice si va fi inclusa de furnizorul de gaze in prima factura emisa.

- punere in functiune (montaj contor gaze) este inclusa in pret

Pachetul include taxa de avizare a proiectului.