Adrax Construct SRL
J40/2149/2005
INACTIV

Adrax Instal SRL
CIF: 35462533
J40/731/2016

Adrax Instal Servicii SRL
CIF: 41594440
J40/11648/2019

Adrax Instal Gaz SRL
CIF: 46813044
J40/17884/2022

ATENTIE !!!

PENTRU SIGURANTA DUMNEAVOASTRA APELATI DOAR LA SOCIETATI AUTORIZATE IN DOMENIUL GAZELOR NATURALE DE CATRE ANRE SOLICITAND FACTURI SI COPII DUPA AUTORIZATIILE DE PROIECTARE SI EXECUTIE.
NU colaboram cu asociatiile de locatari/proprietari in vederea efectuarii verificarii/reviziei la instalatia de gaze si montaj detector(senzor gaze) daca nu exista contorizare individuala pe fiecare apartament in parte

Despre noi

Despre noi

Istoric

Echipa noastra si-a inceput activitatea in anul 2001, cu servicii de instalare aparate aer conditionat.
Ulterior, domeniul de activitatea a fost extins in sfera instalatiilor termice prin obtinerea in anul 2004 a autorizatiei ISCIR de instalare centrale termice.
Din anul 2006 activam si in domeniul instalatiilor de gaze in urma obtinerii autorizatiei ANRE pentru proiectarea si executia de instalatii gaze.
Incepand cu anul 2010, intocmim documentatii in vederea obtinerii referatului tehnic emis de RADET pentru debransare de la sistemul centralizat de incalzire.

Domenii de activitate si autorizatii

Societatea noastra este autorizata ISCIR pentru servicii de instalare centrale termice, precum si autorizata ANRE pentru lucrari de proiectare si executie instalatii gaze.

  • Autorizatie proiectare gaze
  • Autorizatie executie gaze
  • Autorizatie ISCIR
Portofoliu

In mai bine de 10 ani de activitate, am realizat un numar impresionant de lucrari de instalatii din diverse domenii: instalatii gaze, instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii de climatizare (aer conditionat).
Printre numerosii nostri clienti se regasesc atat persoane fizice, care si-au asigurat astfel confortul in propria locuinta, cat si societati comerciale si de constructii, pentru care am realizat lucrari de complexitate ridicata in ansambluri rezidentiale si obiective cu caracter civil si comercial.

  • Instalatie gaze
  • Instalatie centrale multiple
  • Instalatie centrala