Adrax Instal Gaz SRL
CIF: 46813044
J40/17884/2022

Adrax Instal Servicii SRL
CIF: 41594440
J40/11648/2019

Adrax Instal SRL
INACTIV
J40/731/2016

ATENTIE !!!

PENTRU SIGURANTA DUMNEAVOASTRA APELATI DOAR LA SOCIETATI AUTORIZATE IN DOMENIUL GAZELOR NATURALE DE CATRE ANRE SOLICITAND FACTURI SI COPII DUPA AUTORIZATIILE DE PROIECTARE SI EXECUTIE.
NU colaboram cu asociatiile de locatari/proprietari in vederea efectuarii verificarii/reviziei la instalatia de gaze si montaj detector(senzor gaze) daca nu exista contorizare individuala pe fiecare apartament in parte

Consideratii generale privind debransarea RADET

Consideratii generale privind debransarea RADET

In vederea eficientizarii sistemului de incalzire, puteti opta pentru incalzire cu centrala proprie si debransare de la sistemul de incalzire central RADET.
Pentru a putea face separarea incalzirii in conditii de legalitate, este necesara obtinerea din partea RADET a referatului tehnic de specialitate. Acesta se obtine prin intocmirea si depunerea la RADET de catre o societate comerciala a unei documentatii tehnice, pe baza careia RADET elibereaza referatul tehnic. Pe baza acestui referat, se efectueaza debransarea de la sistemul comun de incalzire si se poate face scoterea de la intretinere.