Adrax Instal Gaz SRL
CIF: 46813044
J40/17884/2022

Adrax Instal Servicii SRL
CIF: 41594440
J40/11648/2019

Adrax Instal SRL
INACTIV
J40/731/2016

ATENTIE !!!

PENTRU SIGURANTA DUMNEAVOASTRA APELATI DOAR LA SOCIETATI AUTORIZATE IN DOMENIUL GAZELOR NATURALE DE CATRE ANRE SOLICITAND FACTURI SI COPII DUPA AUTORIZATIILE DE PROIECTARE SI EXECUTIE.
NU colaboram cu asociatiile de locatari/proprietari in vederea efectuarii verificarii/reviziei la instalatia de gaze si montaj detector(senzor gaze) daca nu exista contorizare individuala pe fiecare apartament in parte

Cum putem reduce costurile pentru incalzire

Cum putem reduce costurile pentru incalzire

In primul rand trebuie sa ne hotaram la sistemul pe care il dorim in prepararea apei calde, cel cu acumulare sau cel instant, avand in vedere si specificatiile tehnice ale modelului de centrala termica pe gaz ce urmeaza a fi achizitionat. In vederea alegerii corespunzatoare a unei centrale termice pe gaz va fi necesar sa consultati un specialist in domeniu. Dupa ce alegeti corect tipul centralei trebuie avut in vedere ca prin utilizarea unei centrale pe gaz cu prepararea apei instant putem reduce costurile cu pana la 30%. In cazul in care utilizam o centrala termica pe gaz cu boiler putem seta centrala pe modul economic. Un al doilea pas este acela de a achizitiona cronotermostate de camera sau robinete cu cap termostatat pentru a asigura temperatura optima pe intreaga durata a zilei, prin montarea acestora in spatii de referinta ale locuintei.
Trebuie respectate si anumite reguli importante:
Atunci cand aerisiti camera trebuie sa inchideti robinetii caloriferelor, in 10-15 minute camera este aerisita suficient.
Reduceti temperatura caloriferului inainte de a pleca de acasa insa nu lasati camerele sa se raceasca complet pentru ca energia consumata pentru reincalzire va umfla considerabil factura.
Obiectele de mobilier nu trebuie sa stea in fata caloriferelor, pastrati o distanta de minim 30 de centimetri fata de acestea si nu uscati hainele pe calorifer.
Curatati si aerisiti caloriferele.
Se poate opta si pentru o reabilitare termica a locuintei prin izolarea termica a locuintei cu polistiren si montarea de geamuri termopan.