Adrax Instal Gaz SRL
CIF: 46813044
J40/17884/2022

Adrax Instal Servicii SRL
CIF: 41594440
J40/11648/2019

Adrax Instal SRL
INACTIV
J40/731/2016

ATENTIE !!!

PENTRU SIGURANTA DUMNEAVOASTRA APELATI DOAR LA SOCIETATI AUTORIZATE IN DOMENIUL GAZELOR NATURALE DE CATRE ANRE SOLICITAND FACTURI SI COPII DUPA AUTORIZATIILE DE PROIECTARE SI EXECUTIE.
NU colaboram cu asociatiile de locatari/proprietari in vederea efectuarii verificarii/reviziei la instalatia de gaze si montaj detector(senzor gaze) daca nu exista contorizare individuala pe fiecare apartament in parte

Etapele realizarii unei instalatii termice

Etapele realizarii unei instalatii termice

Etapele realizarii unei instalatii termice

In vederea realizarii unei instalatii termice, este necesara parcurgerea urmatoarelor etape :

1. Stabilirea puterii centralei termice instalate
2. Stabilirea tipului de combustibil/sursei de energie pentru centrale termice : gaze naturale, GPL, combustibil lichid, combustibil solid, curent electric.
3. Realizarea instalatiei de alimentare cu energie pentru centralele termice pe gaz sau alimentate electric. Instalatiile se executa de firme autorizate ANRE sau ISCIR, conform legii.
4. Alegerea solutiei cu privire la instalatii de incalzire: conventionala (radiatoare), incalzire in pardoseala, etc.
5. Alegerea modalitatii de preparare a apei calde menajere : instant, cu acumulare (boiler).
6. Se alege centrala termica in conformitate cu optiunile exprimate anterior.
7. Alegrea tipului de materiale folosite: cupru, PPR, PEX etc
8. Alegerea tipului de radiatoare si dimensionarea acestora, in cazul in care s-a optat pentru un sistem de incalzire conventional: radiatoare din otel sau din aluminiu.
9. Alegerea firmei prestatoare in vederea realizarii instalatiei termice. In cazul in care a fost aleasa o centrala termica pe gaz, agentul economic trebuie sa fie firma autorizata ISCIR pentru montaj.
10. Intocmirea devizului de materiale si manopera pentru instalatii.
11. Se achizitioneaza centrala termica, materialele si radiatoarele.
12. Realizare sistem de incalzire (instalare centrala termica) cu societatea specializata in executie instalatii de incalzire.
13. Efectuarea receptiei instalatiei - proba la rece.
14. Pentru centralele termice pe gaze este necesara receptia consumatorului cu un reprezentant al societatii de distributie gaze si cu o firma de instalatii autorizata ANRE.
15. Efectuarea punerii in functiune (proba la cald), autorizarea functionarii si acordarea garantiei de catre un agent economic autorizat ISCIR si agreat de catre firma producatoare/distribuitoare in vederea asigurarii garantiei si intretinerii centralei.