Adrax Instal Gaz SRL
CIF: 46813044
J40/17884/2022

Adrax Instal Servicii SRL
CIF: 41594440
J40/11648/2019

Adrax Instal SRL
INACTIV
J40/731/2016

ATENTIE !!!

PENTRU SIGURANTA DUMNEAVOASTRA APELATI DOAR LA SOCIETATI AUTORIZATE IN DOMENIUL GAZELOR NATURALE DE CATRE ANRE SOLICITAND FACTURI SI COPII DUPA AUTORIZATIILE DE PROIECTARE SI EXECUTIE.
NU colaboram cu asociatiile de locatari/proprietari in vederea efectuarii verificarii/reviziei la instalatia de gaze si montaj detector(senzor gaze) daca nu exista contorizare individuala pe fiecare apartament in parte

Sisteme de incalzire pentru un confort maxim

Sisteme de incalzire pentru un confort maxim

Adrax ofera sisteme de incalzire care asigura un confort maxim cu un consum minim de energie. Atunci cand va achizitionati sau va construiti o locuinta, puteti opta pentru o gama diversificata de sisteme de incalzire. In functie de bugetul pe care il aveti la dispozitie si de particularitatile locuintei dumneavoastra, Adrax va pune la dispozitie cele mai eficiente sisteme de incalzire adaptate necesitatilor si dorintelor dumneavoastra, pentru un confort sporit.

Consultati online diverse sisteme de incalzire, de la centrale termice pana la radiatoare din otel de la producatori cu renume. Propunem solutii viabile in materie de sisteme de incalzire atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice.

Gama de sisteme de incalzire disponibila online este extrem de eficienta, deoarece prezinta multiple avantaje : capacitatea de a controla intregul proces de incalzire, usurinta folosirii si eficientizarea costurilor. Sisteme de incalzire cu un excelent raport calitate-pret.

Centrale termice – oferta www.adrax.ro

Oferta noastra de centrale termice cuprinde centrale termice de apartament, de la producatori cu istorie. Asadar, va punem la dispozitie centrale termice Ariston, centrale termice Vaillant, centrale termice Viessman.

Radiatoarele din otel si sistemele de incalzire in pardoseala sunt alte doua ramuri ale activitatii noastre in sisteme de incalzire pentru persoane fizice si juridice, in Bucuresti. Profitati de o gama diversificata de sisteme de incalzire la preturi avantajoase si de servicii la cel mai inalt nivel de profesionalism.